Izpostavljamo

Občni zbor PD Drava

Planinsko društvo Drava vas vabi na vsakoletni občni zbor, ki bo v soboto 9. 3. 2019 ob 18. uri v gostišču Taborka (Gorkega ulica 48, Maribor). (več …)

PD Drava praznuje 25 let!

Planinsko društvo Drava Maribor je na dan 10. novembra 2018 praznovala svoj 25. rojstni dan. Obletnico smo obeležili z bogatim kulturnim programom. Če vas zanima, kako je dogodek potekal, si ga lahko ogledate na spodnjem posnetku… (več …)

RSS Novice PZS
  • Prvi maj kot nalašč tudi za v hrvaške gore in stene
    Splošno | Boste vsaj manjši del prvomajskih praznikov preživeli na hrvaški obali? A morje je še hladno, bližnji hribi in stene pa vabljivi. V njih lahko preživite dobršen del prvomajskega in tudi poletnega oddiha. S planinskimi in plezalnimi vodniki ter planinskimi zemljevidi, bo umik na višino zdaj še enostavnejši.
  • Dan za spremembe z inkluzijskim pohodom na Planino nad Vrhniko
    Splošno | V petek, 5. aprila 2019, bo potekal inkluzijski pohod na Planino nad Vrhniko. Inkluzija je na prvem mestu z invalidi/OPP in za njih. Z neinvalidi skupaj delaj korake, se učijo drug od drugega. Vse kar zmorejo sami, jim pustimo in dovolimo, da tudi naredijo sami.
  • Izdelek meseca - Čez rob
    Splošno | V času od 15. marca do 15. aprila 2019 je knjiga Čez rob na voljo po znižani ceni s 50-odstotnim popustom.