Izpostavljamo

Občni zbor PD Drava

Planinsko društvo Drava vas vabi na vsakoletni občni zbor, ki bo v soboto 9. 3. 2019 ob 18. uri v gostišču Taborka (Gorkega ulica 48, Maribor). (več …)

PD Drava praznuje 25 let!

Planinsko društvo Drava Maribor je na dan 10. novembra 2018 praznovala svoj 25. rojstni dan. Obletnico smo obeležili z bogatim kulturnim programom. Če vas zanima, kako je dogodek potekal, si ga lahko ogledate na spodnjem posnetku… (več …)

RSS Novice PZS
  • Izdelek meseca - Čez rob
    Splošno | V času od 15. marca do 15. aprila 2019 je knjiga Čez rob na voljo po znižani ceni s 50-odstotnim popustom.
  • Na kateri razgledni točki postaviti klopce ljubezni?
    Reklamno sporočilo | Predlagajte lokacijo Migimigi klopce ljubezni in z malo sreče je lahko ena vaša!
  • Zakaj najraje pogledamo ALADIN-ovo vremensko napoved?
    Splošno | Dandanes se v poplavi raznovrstnih vremenskih napovedi uporabnik včasih vpraša, katera napoved je boljša od druge in zakaj. Je boljša tista, ki ima nam bolj všečne sončke, oblačke, kapljice in snežinke, ali morda tista, ki nas vizualno ne privlači dovolj, da bi ji posvetili več kot le trenutek časa? Včasih se ljudje žal preveč zanašamo […]