12 mar, 2018

KDAJ

od 7. do 14. julija 2018

PRIJAVE

Se zbirajo vsak torek od 18te do 19te ure na društvu ali pri organizatorjih, do 23. junija, oziroma do zapolnitve mest. Upoštevajo se prijave s prijavnino 50€

PRIJAVNINA

- za odrasle 225,00 EUR;
- za otroke od dopolnjenega šestega leta do končane osnovne šole 199,00 EUR;
- za otroke rojene po 1.1.2012 oziroma mlajše v spremstvu staršev je taborjenje brezplačno;
- vsak 3. in naslednji udeleženec tabora iz ene plačljive družine ima 10% popust;
- možnost plačila na VEČ zaporednih obrokov, vendar mora biti taborjenje poravnano najkasneje do 23.6.2018

CENA ZAJEMA:
- prevoz (Iz Maribora do tabornega prostora in nazaj z avtobusom ali vlakom, ter razne avtobusne prevoze v času tabora)
- namestitev pod platneno streho
- hrano (zajtrk, kosilo, večerja in vmesne malice)
- brezalkoholno pijačo (čaj ali sok v tabornem prostoru)
- zavarovanje
- morebitne vstopnine

PREVOZ

Iz Maribora do tabornega prostora in nazaj z avtobusom ali vlakom;
Razni avtobusni prevozi v času tabora;

NAMESTITEV

pod platneno streho

HRANA

zagotovljena

O TABORU

Letošnji tabor PD Drava Maribor se bo nahajal v neposredni bližini vasi Dvor na Dolenjskem. Pod zvezdami bomo spali v objemu reke Krke – glavnega vodotoka takoimenovane Suhe krajine in enega redkih, v katerih se izloča Lehnjak. Pridružite se nam v še enem nepozabnem tednu, kjer lahko odmislite vsakdanje skrbi, se sprostite in napolnite z novim zagonom.

TABOR ORGANIZIRATA

BOJANA MUNDA, 040/ 886 580
VIKTOR MUNDA, 040/ 595 393

PRIJAVNICE

prijavnica.pdf

DODATNE INFORMACIJE

Udeleženci morajo imeti poravnano članarino PZS za leto 2018. Vse dodatne informacije dobite pri Viktorju in Bojani, ali na sedežu društva ob torkih med 18. in 19. uro.

Ni komentarjev na "Planinski tabor Krka 2018"