04 mar, 2017

KDAJ

od 8. do 15. julija 2017

PRIJAVE

Se zbirajo vsak torek od 18te do 19te ure na društvu ali pri organizatorjih, do 23. junija, oziroma do zapolnitve mest. Upoštevajo se prijave s prijavnino 50€

PRIJAVNINA

- za odrasle 225,00 EUR;
- za otroke od dopolnjenega šestega leta do končane osnovne šole 199,00 EUR;
- za otroke rojene po 1.1.2011 oziroma mlajše v spremstvu staršev je taborjenje brezplačno;
- vsak 3. in naslednji udeleženec tabora iz ene plačljive družine ima 10% popust;
- možnost plačila na VEČ zaporednih obrokov, vendar mora biti taborjenje poravnano najkasneje do 23.6.2017

CENA ZAJEMA:
- prevoz (Iz Maribora do tabornega prostora in nazaj z avtobusom ali vlakom, ter razne avtobusne prevoze v času tabora)
- namestitev pod platneno streho
- hrano (zajtrk, kosilo, večerja in vmesne malice)
- brezalkoholno pijačo (čaj ali sok v tabornem prostoru)
- zavarovanje
- morebitne vstopnine

PREVOZ

Iz Maribora do tabornega prostora in nazaj z avtobusom ali vlakom;
Razni avtobusni prevozi v času tabora;

NAMESTITEV

pod platneno streho

HRANA

zagotovljena

O TABORU

Letos bomo taborili v objemu doline Završnice, v kateri se nahajajo istoimenska reka, jezero in rekreacijski park. Nad nami bo bdel, s svojimi 2236m, najvišji vrh Karavank – Stol, pod nami pa se bo vila dolina Save. Pridružite se nam v še enem nepozabnem tednu med gorskimi vršaci, kjer lahko odmislite vsakdanje skrbi, se sprostite in napolnite z novim zagonom.

TABOR ORGANIZIRATA

BOJANA MUNDA, 040/ 886 580
VIKTOR MUNDA, 040/ 595 393

PRIJAVNICE

prijavnica.pdf

DODATNE INFORMACIJE

Udeleženci morajo imeti poravnano članarino PZS za leto 2017. Vse dodatne informacije dobite pri Viktorju in Bojani, ali na sedežu društva ob torkih med 18. in 19. uro.

Ni komentarjev na "Planinski tabor Završnica 2017"