16 jan, 2017

19.2.2017 v večernih urah

110€ na osebo
V CENO NISO VŠTETE SMUČARSKE KARTE

Do 24.1.2017, oziroma do zasedbe prostih mest. Zaradi omejitve števila udeležencev, se upoštevajo samo prijave s plačilom

INFORMACIJE:

BOJANA MUNDA, 040 886 580
VIKTOR MUNDA, 040 595 393

Za alpsko smučanje ali tek na smučeh, priporočljivi pohodni čevlji.

OPOMBA:

OBVEZNA PLAČANA ČLANARINA PZS ZA LETO 2017

OPIS:

Pokljuka leži v Triglavskem narodnem parku in je 20 km dolga in skoraj toliko široka, z gozdom porasla gorska planota povprečno visoka 1300 m.n.m. Vsi ki znamo ceniti neokrnjeno naravo, čist zrak, razgled in sonce, vemo da nam nudi Pokljuka celo leto nepozabna doživetja, saj je zanimiva in privlačna v vseh letnih časih in prav posebej še pozimi. Pokljuka nam v zimskem času nudi: pohodništvo in sprehode, tek na smučeh po pripravljenih tekaških poteh med Pokljuškimi gozdovi, kjer svoje meči merijo tekmovalci svetovnega pokala v biatlonu, alpsko smučanje in deskanje na družinskem smučišču Viševnik, sankanje na urejenem sankališču, ter vse ostale zimske radosti.

Ni komentarjev na "Zimovanje na Pokljuki 2017"