05 mar, 2016

KDAJ

od 9. do 16. julija 2016

PRIJAVE

Se zbirajo vsak torek od 18te do 19te ure na društvu ali pri organizatorjih, do 23. junija, oziroma do zapolnitve mest. Upoštevajo se prijave s prijavnino 50€

PRIJAVNINA

- za odrasle 225,00 EUR;
- za otroke od dopolnjenega šestega leta do končane osnovne šole 199,00 EUR;
- za otroke rojene po 1.1.2010 oziroma mlajše v spremstvu staršev je taborjenje brezplačno;
- vsak 3. in naslednji udeleženec tabora iz ene plačljive družine ima 10% popust;
- možnost plačila na VEČ zaporednih obrokov, vendar mora biti taborjenje poravnano najkasneje do 23.6.2016

CENA ZAJEMA:
- prevoz (Iz Maribora do tabornega prostora in nazaj z avtobusom ali vlakom, ter razne avtobusne prevoze v času tabora)
- namestitev pod platneno streho
- hrano (zajtrk, kosilo, večerja in vmesne malice)
- brezalkoholno pijačo (čaj ali sok v tabornem prostoru)
- zavarovanje
- morebitne vstopnine

PREVOZ

Iz Maribora do tabornega prostora in nazaj z avtobusom ali vlakom;
Razni avtobusni prevozi v času tabora;

NAMESTITEV

pod platneno streho

HRANA

zagotovljena

O TABORU

Letos bomo pod zvezdami spali v dolini reke Nadiže – ene najčistejših ter najtoplejših alpskih rek nasploh. Voda, ki privre ‘na dan’ in ima mnogo hudourniških pritokov, se vije po dolinah in soteskah pod Matajurjem, Mijo ter mogočnim Kobariškim Stolom. Njene vode so zaradi čistosti in toplosti polne raznolikega življenja, po ustnem izročilu pa tudi celijo rane in imajo druge zdravilne učinke. Pridružite se nam v še enem nepozabnem tednu med gorskimi vršaci, kjer lahko odmislite vsakdanje skrbi, se sprostite in napolnite z novim zagonom.

TABOR ORGANIZIRATA

BOJANA MUNDA, 040/ 886 580
VIKTOR MUNDA, 040/ 595 393

PRIJAVNICE

prijavnica.pdf
prijavnica.doc

DODATNE INFORMACIJE

Udeleženci morajo imeti poravnano članarino PZS za leto 2016. Vse dodatne informacije dobite pri Viktorju in Bojani, ali na sedežu društva ob torkih med 18. in 19. uro.

Ni komentarjev na "Planinski tabor Nadiža 2016"