04 jan, 2016

14.2.2016 v večernih urah

110€ na osebo
CENA ZAJEMA:
- 3 x polne penzione (zajtrk, kosilo, večerja)
- 3 x nočitve (namestitev v večposteljnih sobah)
- vožnjo z osebnimi avtomobili
- zavarovanje izleta
V CENO NISO VŠTETE SMUČARSKE KARTE

Do zasedbe prostih mest. Zaradi omejitve števila udeležencev, se upoštevajo samo prijave s plačilom

INFORMACIJE:

BOJANA MUNDA, 040 886 580
VIKTOR MUNDA, 040 595 393

Za alpsko smučanje ali tek na smučeh, priporočljivi pohodni čevlji.

OPOMBA:

OBVEZNA PLAČANA ČLANARINA PZS ZA LETO 2016

OPIS:

Pokljuka leži v Triglavskem narodnem parku in je 20 km dolga in skoraj toliko široka, z gozdom porasla gorska planota povprečno visoka 1300 m.n.m. Vsi ki znamo ceniti neokrnjeno naravo, čist zrak, razgled in sonce, vemo da nam nudi Pokljuka celo leto nepozabna doživetja, saj je zanimiva in privlačna v vseh letnih časih in prav posebej še pozimi. Pokljuka nam v zimskem času nudi: pohodništvo in sprehode, tek na smučeh po pripravljenih tekaških poteh med Pokljuškimi gozdovi, kjer svoje meči merijo tekmovalci svetovnega pokala v biatlonu, alpsko smučanje in deskanje na družinskem smučišču Viševnik, sankanje na urejenem sankališču, ter vse ostale zimske radosti.

Komentarji (1) na "Zimovanje na Pokljuki 2016"

1 | Angelca Križančič

februar 15th, 2016 at 12:23

Preživela sem prelep zimski prekratek “dopust” na Pokljuki (najraje bi še ostala kakšen dan ali dva ). Letos nam je bilo vreme tako kot prvo leto najbolj naklonjeno. Vsak od udeležencev je imel možnost izkoristiti te dni po svojih željah maksimalno. Jaz sem jih v nulo, seveda sem malo pretiravala in sem morala noge z rokami dvigniti v posteljo na zaslužen počitek. Vendar je to najmanj kar se ti lahko zgodi za vse užitke katerih sem bila deležna. Hvala Bojani.. hvala društvu…hvala vozniku Francu….hvala prijetni družbi…. Domov sem prišla srečna in zadovoljna, moja velika želja je, da bi bila tudi v naslednjem letu lahko udeleženka te prelepe pravljice. Angelca Križančič