21 apr, 2014

Logotip Tabora 2014

Objavil Urednik v kategorijo: Mladinski odsek| Obvestila

Razpis za logotip tabora je zaključen. Iskreno se zahvaljujemo vsem sodelujočim za trud in izdelke. Komisija je kljub močni konkurenci izbrala zmagovalno risbo. Avtor te risbe je Jaša Jurko s prvega razreda OŠ Antona Ingoliča Prosnja Polskava, podružnica Pragersko! Med procesom digitalizacije je strokovna ekipa risbo povsem spremenila, vendar ostala pri osnovnem predlogu. Tako smo dobili logotip planinskega tabora OSILNICA-KOLPA 2014. Vse prispele risbe si je moč ogledati na razstavi v društvenih prostorih do 10.5.2014 vsak torek med 18. in 19. uro. Vljudno vabljeni!

logo2

Komentarji (2) na "Logotip Tabora 2014"

1 | Angelca Križančič

april 26th, 2014 at 10:25

Meni je logotip ODLIČEN, čestitka avtorju in tistim, ki ga bodo spravili v življenje. Zanima pa me kakšna barvna kombinacija je predvidena, ta lahko logotip povzdigne ali potlači v ozadje. Ker mi je kravica všeč in me spominja na…. bi jo želela imeti (majico in lahko tudi kravico), ne glede na to, da se tabora ne bom udeležila. Na taboru se imejte lepo. Pozdrav. Angelca

2 | Klemen Bojanovič

april 30th, 2014 at 23:21

Hvala za pohvalo. Vsi smo se trudili po najboljših močeh, da logotip zgleda, tako kot zgleda…zato smo veseli vsake pohvale.
Logotip bo enobarven, na barvni majici, točna kombinaciji pa še ni znana.
Na taboru bo krasno, to vemo že zdaj in res ne vemo, zakaj se nam ne bi pridružili tudi vi…
Pozdrav, Klemen