05 apr, 2014

Planinski tabor Osilnica 2014

Objavil Urednik v kategorijo: Mladinski odsek

1950_Kolpa
Planinsko društvo Drava Maribor organizira Planinski tabor Osilnica ob Kolpi 2014

KDAJ

od 12. do 19. julija 2014

ZAKAJ

zaradi prijateljev, dobre družbe, iger, rekreacije in sprostitve

PRIJAVE

Se zbirajo vsak torek od 18te do 19te ure na društvu ali pri organizatorjih, do 24. junija, oziroma do zapolnitve mest. Upoštevajo se prijave s prijavnino 50€

PRIJAVNINA

- za odrasle 225,00 EUR;
- za otroke od dopolnjenega šestega leta do končane osnovne šole 199,00 EUR;
- za otroke rojene od 1.1.2008 oziroma mlajše v spremstvu staršev je taborjenje brezplačno;
- vsak 3. in naslednji udeleženec tabora iz ene plačljive družine ima 10% popust;
- možnost plačila na VEČ zaporednih obrokov, vendar mora biti taborjenje poravnano najkasneje do 24.6.2014

CENA ZAJEMA:
- prevoz (Iz Maribora do tabornega prostora in nazaj z avtobusom ali vlakom, ter razne avtobusne prevoze v času tabora)
- namestitev pod platneno streho
- hrano (zajtrk, kosilo, večerja in vmesne malice)
- brezalkoholno pijačo (čaj ali sok v tabornem prostoru)
- zavarovanje
- vstopnine (muzeji in narodni park, ki jih bomo obiskali na naših izletih)

PREVOZ

Iz Maribora do tabornega prostora in nazaj z avtobusom ali vlakom;
Razni avtobusni prevozi v času tabora;

NAMESTITEV

pod platneno streho

HRANA

zagotovljena

O TABORU

Prostor za letošnji tabor se nahaja na južnem robu Slovenije, ki ga zelo malokrat obiščemo, zaradi oddaljenosti, čeprav se čezenj vije najpomembnejša „biološka prometnica“ med Dinarskim gorstvom in Alpami, katere naravna znamenitost je reka Kolpa. Izvir Kolpe se nahaja v narodnem parku Risnjak v Gorskem Kotarju na Hrvaškem, od koder po petih kilometrih priteče v Slovenijo v kraj Osilnico, kjer bo potekal naš tabor na obrežju te lepotice. Sam kraj nam nudi veliko možnosti pohodništva na okoliške vrhove, ogledov podzemnih jam, občudovali bomo biološko raznolikost narave, ki ga omogočajo posebne klimatske razmere, spoznali bomo zgodovino kraja, njegove posebnosti in znamenitosti.

Vabim vas, da se nam pridružite in skupaj z nami spoznate kraj, bližnje hribe, bogato zgodovino in prijazne domačine. V okviru tabora bomo izpeljali 3 celodnevne in 4 poldnevne izlete.

TABOR ORGANIZIRATA

BOJANA MUNDA, 040/ 886 580
VIKTOR MUNDA, 040/ 595 393

PRIJAVNICE