18 mar, 2014

Objavil Urednik v kategorijo: Izleti

Planinsko društvo Drava organizira tridnevni izlet po Dolomitih

22.-24.8.2014

NA PARKIRIŠČU PRED DVORANO TABOR (PRI GOSTIŠČU TABORKA)

OKOLI 1:30 URE ZJUTRAJ

24.8. V POZNIH VEČERNIH URAH

250€ PRI NAJMANJ 40 PRIJAVLJENIH – PREVOZ, NASTANITEV V GORSKEM HOTELU 3***, DVEH POLPENZIONOV, V DVOPOSTELJNI ALI TROPOSTELJNI SOBI, CESTNINE, VSTOPNINE, GONDOLE, STROŠKI ORGANIZACIJE POTOVANJA IN ZAVAROVANJE

Z VPLAČILOM AKONTACIJE 80€, ZARADI REZERVACIJ NAJKASNEJE DO 30.04. 2014

IZLET VODITA:

MARJAN TOPOLOVEC – ATA, 041- 339 – 957
VODNIK SLAVIJA TURIZMA

PROGRAM:

PRVI DAN: JEZERO MISURINA, KOČA »RIF. AURONZO«, TRE CIME, KOČA »RIF. COL DE VARDA« (SEDEŽNICA), PRELAZ »PASO TRE CROCI«, SKOZI CORTINO D’AMPEZZO DO HOTELA (HOJE CCA. 4 URE)

DRUGI DAN: ODLIČNO DOŽIVETJE S SISTEMOM ŽIČNIC FRECCIA NEL CIELO (»PUŠČICA V NEBO«), DO KOČE »RIF. CIMA TOFANA«. VZPON NA VRH TOFANE DI MEZZO. VRNITEV V DOLINO, OGLED CORTINE D’AMPEZZO, VRNITEV V HOTEL. VEČERJA (HOJE CCA. 20 MINUT)

TRETJI DAN: PRELAZ FALZAREGO, V DOLINI BOMO OBISKALI MUZEJ PRVE SVETOVNE VOJNE, NATO PO SERPENTINASTI CESTI DO AKUMULACIJSKEGA JEZERA FEDAIA. SPUST V DEŽELO TRENTINO-ALTO ADIGE V KRAJ MALGA CIAPELA; VZPON DO SPODNJE POSTAJE KABINSKE ŽIČNICE NA MARMOLADO DI ROCCO, TIK POD VRH PUNTA ROCCO 3309 m. SPUST V DOLINO, PO DOLINI PUSTERIA SE VRNEMO V AVSTRIJO IN PO DOLINI REKE DRAVE NADALJUJEMO POT PROTI SLOVENIJI

ŠPORTNA, PRIMERNA VREMENU

Ni komentarjev na "izlet: Dolomiti"