23 okt, 2012

utrinki: Od Socerba do Ankarana

Objavil Urednik v kategorijo: Nerazvrščeno

Untrinki, ki jih je pripravil naš planinec Franc Lajnšič…

Komentarji (1) na "utrinki: Od Socerba do Ankarana"

1 | Nino Auer

november 6th, 2012 at 13:40

Glede na to, da danes mineva natanko mesec dni od izleta in ste me tokrat prehiteli z “Utrinki”, bi rad z nekaj sklepnimi besedami povedal, da izlet niti priblizno ne bi bil tako super in nepozaben, ce ne bi bilo nasih zvestih, srcnih in potrpezljivih planincev, ki so se na tem izletu vec kot izkazali. Se enkrat se vam vsem iskreno zahvaljujem za razumevanje in ponavljam, da s takimi udelezenci je in vedno bo prijetno iti v hribe. Lepo vas pozdravljam in upam, da se v prihodnjem letu (ali pa ze prej, kdo ve) spet vidimo na kaksnem izletu.

Vas Ninci:)