Planinsko društvo Drava Maribor

19 jan, 2012

OBVESTILO: poziv za pregled vseh SCORPIO varovalnih kompletov

Objavil Urednik v kategorijo: Obvestila

Maja 2011 je bila na Petzlovi in naši spletni strani objavljena novica, da se je 5. maja na ferati v Grenoblu, Francija, zgodila nesreča, pri kateri je plezalec uporabljal Petzlov SCORPIO varovalni komplet za ferate. Zaradi tega so se v Petzlu odločili, da objavijo poziv za pregled vseh SCORPIO varovalnih kompletov za ferate s serijsko številko do 11137****. Kljub dosedanjemu obveščanju (trgovine, objave v časopisih, splet …) je bilo do oktobra 2011 pregledanih le 24% vseh SCORPIO kompletov. Da bi preprečili nadaljnje nezgode, so se v Petzlu odločili za dodatno obveščanje. Zato vas prosim, da o omenjeni problematiki obvestite vaše člane oziroma pripeto obvestilo objavite na vaši spletni strani, profilih družabnih omrežij ….
Namen je, da obvestilo doseže čim večji krog ljudi.

Hvala za sodelovanje in lep pozdrav,

Nataša Kavčič
TREKING-ŠPORT d.o.o.

Ni komentarjev na "OBVESTILO: poziv za pregled vseh SCORPIO varovalnih kompletov"

Oddaj komentar


  • Urednik: Pozdravljeni, se opravičujemo za pozen odgovor. Letna članarina je 25€. Hvala za zanimanje in lep planinski pozdrav!
  • Leon: Pozdravljeni, Se spogledujem z ev. udeležbo, ampak nisem pa še član, pa me zanima kakšen je prispevek za letno članarino… Lp, L.
  • Urednik: Pozdravljeni Aleksander, se opravičujemo za (pre)pozen odgovor. Izlet na triglav zaradi velikih snežnih zaplat na poti ni bil izveden. Hvala in le

Kategorije objav