08 dec, 2011

predbožično okraševanje društvenih prostorov (čaga)

Objavil Urednik v kategorijo: Mladinski odsek| Obvestila

Dragi člani mladinskega odseka PD Drava, pa tudi tisti malo starejši, ki se čutite mlade po srcu!

To soboto, 10. 12. 2011 ob 17:00 se v prostorih društva (če je kdo pozabil: Kurilniška 8 ) organizira prvo pravo (!) božično okraševanje društvenih prostorov. Glavni namen je seveda pričarati planicem in planinkam božično-novoletno vzdušje pa tudi se malo podružiti in pozabavati z znanimi obrazi (da ne bomo rekli, da se zgolj na taboru vidimo, čez leto pa nič!).
Zabavala vas bosta večno nasmejani Klemen Bojanovič-Kema in tokrat za spremembo praznicno sproščeni Nino Auer-Ninči, znana tudi kot jin in jang:) Glavni sponzorji dogodka so PD Drava Maribor, Planinska zveza Slovenije (le da oni tega še ne vejo) in pa Boštjan Vihar-Boško kot moralna podpora! Zato vljudno vabljeni, če želite preživeti prijetno soboto v prijetni družbi, ne bo vam niti pod razno žal! Še zlasti žvajga je zaželjena!

Vstopnina za mladino je neobstoječa, za starše pa znaša (natančno) en pleh peciva. Lepo vas pa prosimo, če se do petka zvečer prijavite, da bomo vedeli, koliko hrane in pijače je treba nabavit.

Ni komentarjev na "predbožično okraševanje društvenih prostorov (čaga)"